Semester 6 Pressure Cooker

De druk gaat erop!

In semester 6 heb ik gekozen om een speciaal programma te volgen. Als je deelneemt aan het “pressure cooker programma” volg je geen lessen. In plaats daarvan ga je als groep bij vier partner bedrijven van Fontys vier projecten draaien van ieder vier weken. Door bij vier verschillende bedrijven aan de slag te gaan in een kort project krijg ik een unieke kans om in de keuken te kijken bij de grote media bedrijven uit de omgeving. Hier werk ik in groepsverband fulltime in de inspirerende omgevingen bij deze bedrijven ‘in house’ en dus niet op school. Bovenaan deze pagina vind je de 4 projecten waar dit semester keihard aan gewerkt is.

Reflecties

Om mijn professionele ontwikkeling in beeld te brengen heb ik 5 vlogs opgenomen waarin ik reflecteer over de opdrachten binnen de pressure cooker.

Reflectie Vlog 1

Reflectie Vlog 2

Reflectie Vlog 3

Reflectie Vlog 4

Algemene Reflectie

Mijn leerdoelen S6

De leerdoelen die ik voor mijzelf gesteld heb voor dit semester zijn eigenlijk heel simpel.

  • Development
    Ik volg online programmeer lessen om beter te worden in development. We leren dit niet op school en ik wil een front end afstudeer stage. Ik richt mij op Html/scss, javascript en een klein beetje php. Om dit leerdoel voor mijzelf aan te kunnen tonen, heb een eigen wordpress theme ontwikkeld. En hiermee heb ik deze website gebouwd.
  • Zakelijk schrijven
    Daarnaast heb ik ook nog zakelijker leren schrijven als leerdoel. Tijdens mijn stage kwam naar voren dat ik hier veel moeite mee heb en daarom wil ik hieraan werken. Dit om te zorgen dat ik betere documentatie op kan leveren en betere teksten kan schrijven.