Contact opnemen met Sophie

Je mag altijd vrijblijven contact opnemen, vul het formulier onderaan de pagina in en ik neem zo snel als ik kan contact op.

Ik wil je erop wijzen dan ik je waarschijnlijk niet kan helpen met de onderstaande dingen. Maar als je contact opneemt dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Quick fixes van problemen op je website...

Ik geef graag persoonlijke  aandacht aan mijn klanten en ga daarbij langdurige samenwerkingen aan. Hierom werk ik met blokken van 3 uur, zodat ik je site/probleem goed kan analyseren en in overleg met jou kan oplossen.

Je kan me inhuren voor korte projecten zoals bijvoorbeeld de inrichting van je Learndash leeromgeving en de uitbreiding ervan. Het testen van je site en leeromgeving. Het maken van een snelheidsanalyse en versnelling van je website. 

Een goedkope standaard template site.

Ik maak unieke, slimme, authentieke WordPress maatwerk websites, die jouw kunde, eigenheid en karakter uitstralen. 

Template sites zijn overal, zijn niet uniek en niet zo out of the box als je zou willen. Dit is niet wat ik graag maak. 

Je bestaande website is niet met Elementor gebouwd...

..maar met een andere pagebuilder dan Elementor (pro). Ik kan overweg met andere pagebuilders, maar ik kies ervoor om mezelf te specialiseren. 

Wanneer je een redesign of nieuwe website wilt en het maakt je niet uit welke pagebuilder er gebruikt word neem dan zeker contact op!