Contact opnemen met Sophie

Je mag altijd vrijblijvend contact opnemen, vul het formulier in en ik neem binnen 2 werkdagen contact met je op. 

Ik kan je helpen met

Ik kan je niet helpen met

Ik kan je niet helpen met een quick fix van problemen op je website...

Ik geef graag persoonlijke  aandacht aan mijn klanten en ga daarbij langdurige samenwerkingen aan. Om een probleem te troubleshooten moet je bedenken dat ik je site niet gebouwd heb en daarom moet ik eerst in je site rondneuzen, zodat ik je site/probleem goed kan analyseren en in overleg met jou kan oplossen. Dit is niet in een half uurtje opgelost… Weet daarom dat je minimaal een paar uur afneemt bij mij om een probleem te verhelpen.

Je kan me WEL inhuren voor korte projecten zoals bijvoorbeeld de inrichting van je Learndash leeromgeving en de uitbreiding ervan. Het testen van je site en leeromgeving. Het maken van een snelheidsanalyse en versnelling van je website. 

Een goedkope standaard template site.

Ik maak unieke, slimme, authentieke WordPress maatwerk websites, die jouw kunde, eigenheid en karakter uitstralen. 

Template sites zijn overal, zijn niet uniek en niet zo out of the box als je zou willen. Dit is niet wat ik graag maak. Ik houd van kleur maar kan ook overweg met zwart-wit 😉 zolang wat ik mag maken maar uniek is. 

Ik ga met jou op zoek naar wat jouw ideale klant nodig heeft, wat jij wilt aanbieden en hoe dit het slimst ingericht kan worden. 

 

Je bestaande website is niet met Elementor gebouwd...

..maar met een andere pagebuilder dan Elementor (pro). Ik kan overweg met andere pagebuilders, maar ik kies ervoor om mezelf te specialiseren. 

Wanneer je een redesign of nieuwe website wilt en het maakt je niet uit welke pagebuilder er gebruikt word neem dan zeker contact op!

Elementor is een van de populairste paginabouwers ( waardoor je makkelijk aanpassingen doet aan je site) en dat is niet voor niets zo. Ik werk al vanaf het begin met Elementor en ik kan hier mee lezen en schrijven.