Creatieve en Technische ondersteuning voor zelfstandig ondernemers

Jouw online business vraagt continue aan je om diverse petten te dragen. Maar het uitzoeken van dingen die je eigenlijk niet zo goed liggen kost veel tijd en energie. Energie die je liever aan je klanten besteed. 

Daarom help ik online ondernemers met de creatieve en technische uitdagingen in hun online bedrijf. 

Een aantal voordelen van het werken met mij als virtuele professional.

Hoe werkt ik?

Laten we kijken of we een goede match zijn!

Ik ben een toegewijde, lange termijn partner in het bouwen, onderhouden en door laten groeien van jouw online business. Je vind nergens anders iemand die zo toegewijd en naast je staat als ik. Met mijn unieke skills zorg ik ervoor dat jou online business er visueel uitspringt en je kunt ondernemen op jouw authentieke manier. 

Kwaliteit, onderscheidend, en een combinatie van grafisch en techniek. Dit is waar ik voor sta. 

Als je op zoek bent naar een “goedkope” of een snelle oplossing voor je online bedrijf , dan zijn we niet de beste match. Het kost tijd, toewijding, en een sterke relatie tussen klant en Virtueel Professional om een succesvolle samenwerking te hebben. 

Ik kan je ondersteunen in de volgende tools

Dit is slechts een greep uit de mogelijkheden. En ik ben een razendsnelle leerling. Heb ik nog niet met jouw tool gewerkt is de kans groot dat ik met een soortgelijke tool heb gewerkt en dus zo wegfiets. 

Prijzen

De vraag “hoeveel kost online ondersteuning” kan alleen beantwoord worden wanneer we de details weten, wat wil je uitbesteden? Wil je zoveel mogelijk automatiseren?  Er zijn veel dingen mogelijk en daar moet eerst over nagedacht worden. 

Wat erg belangrijk is om te onthouden is dat heet inzetten van een Virtueel Professional  een investering is, geen kostenpost. Ik weet het, het klinkt misschien als een goedkope slogan maar het klopt wel. Ik heb jarenlang geleerd, cusussen gevolgd en ervaring opgedaan om jouw van de beste ondersteuning te voorzien.

Geen bedrijf is hetzelfde. Iedereen heeft andere wensen. Daarom bekijken wij samen wat jij nodig hebt. Hieronder vind je een idee van de mogelijkheden. Mijn standaard uurtarief is 65,- exclusief btw.

Unlimited

Free trial 30 days.

$ 49 99
Monthly
  • List of Features
  • List of Features
  • List of Features