Wil je jouw kennis met zoveel mogelijk mensen delen, maar weet je niet hoe je dit het beste  technisch voor elkaar krijgt? Wil je jouw unieke stempel hierop drukken maar lijken alle oplossingen op elkaar?

Een goed uitziende en professionele ogende leeromgeving. Die technisch goed werkt, met mogelijkheden tot automatiseren van de gehele leeromgeving. Koppeling met je ‘normale ‘ website. Veilig ,geüpdatet en ontworpen met de modernste technieken.

Een aantal voordelen van een online cursusomgeving

Laten we kijken of we een goede match zijn!

Ik ben een toegewijde, lange termijn partner in het bouwen, onderhouden en door laten groeien van jouw unieke en authentieke cursus omgeving.  Ik bied een gepersonaliseerde, speciale en unieke design beleving voor zelfstandig ondernemers. Je vind nergens anders iemand die zo toegewijd en naast je staat als ik. Met mijn unieke skills zorg ik ervoor dat jou cursus omgeving er visueel uitspringt en dat je cursisten met plezier hun cursus kunnen volgen. 

Kwaliteit, onderscheidend, uniek gemaakt voor jou. Dit is waar ik voor sta. Al mijn cursusomgevingen worden gerealiseerd in WordPress. Daarbij gebruik ik mijn favoriete leeromgeving oplossing; Learndash, het voor een online leeromgeving afgestemde thema Buddyboss en pagebuilder Elementor Pro. Ik werk met premium plugins van de hoogste kwaliteit.  

Daarnaast werk ik met een uitgebreid stappenplan van meer dan 50 stappen, waardoor ik kwaliteit kan garanderen. 

Als je vervolgens ook nog voor mijn Ontzorg & zeker plan kiest blijf ik je cursusomgeving optimaliseren ook na de ontwikkeling. Daarnaast groei ik met je mee en pluk jij daar de vruchten van. 

Als je op zoek bent naar een “goedkope” of een snelle oplossing voor je online leeromgeving , dan zijn we niet de beste match. Het kost tijd, toewijding, veel testen en een sterke relatie tussen klant en webdesigner om een succesvolle cursusomgeving te maken. 

Prijzen

De vraag “hoeveel kost een online cursusomgeving” kan alleen beantwoord worden wanneer we de details weten, wat wil je dat je cursisten kunnen doen? Wil je dat ze vragen kunnen stellen? Wil je in groepen werken? Wil je meerdere groepen tegelijk kunnen lanceren, bijvoorbeeld iedere maand 1? Wil je zoveel mogelijk automatiseren?  Er zijn veel dingen mogelijk en daar moet eerst over nagedacht worden. 

Wat erg belangrijk is om te onthouden is dat een professioneel ontworpen leeromgeving een investering is, geen kostenpost. Ik weet het, het klinkt misschien als een goedkope slogan maar het klopt wel. 

Geen cursusomgeving is hetzelfde. Iedereen heeft andere wensen. Daarom bekijken wij samen wat jij nodig hebt. Daarna maak ik een offerte op maat. Hieronder geeft ik je een idee wat er minimaal bij je leeromgeving inbegrepen zit.

Online leeromgeving

Dit is het startpunt van een leeromgeving. Het is een stabiele basis die klaar is voor groei en die jaren meekan.  Door extra modules toe te voegen kan je de cursusomgeving extra functionaliteiten geven.  

Ben je klaar om het avontuur aan te gaan?

Klinkt dit als wat jij nodig hebt? Vul dan nu mijn korte vragenlijst in en boek aanvullend een vrijblijvend gesprek in. Je zit nergens aan vast. We bekijken tijdens dit gesprek de opties en ik heb door de vragenlijst al een goed idee van wat je nodig hebt. Daarnaast geloof ik dat je elkaar moet zien en spreken om te kijken of er een klik is.