sophiemulders-wie-is-sophie-mulders-1024x1024 data-lazy-srcset=

Wie ben ik...

Zoek jij iemand die naast technisch & creatief, ook een goede sparring partner is? Iemand die AAN gaat van creatieve en technische uitdagingen. Vol enthousiasme met je kan brainstormen en specialist is in WordPress en online leeromgevingen? Dan ben ik jouw match!

Ik heb ruim 6 jaar ervaring in het bouwen van allelei soorten websites, illustreren en andere grafische vormgeving. Mijn unieke combinatie van creatief en technisch nerd zorgt ervoor dat ik goede sites bouw die met unieke vormgeving die het karakter en energie van de ondernemer weergeven.

Ik vind het een sport om jouw site zo slim mogelijk te maken. Ik ben een nerd die constant op zoek is naar nieuwe technische snufjes die nog meer handigheidjes toevoegen. Ik kan super enthousiast worden over wat een bepaalde plugin wel niet kan.

Daarnaast vind ik persoonlijk contact erg belangrijk. Ik ben er speciaal voor jou. 

Sneakpeak

"Sophie begreep meteen waar ik naar toe wilde, ging voortvarend aan de slag en kwam met originele en praktische oplossingen. Ze is creatief én technisch onderlegd – een prachtige en bijzondere combinatie van talent! – wat heeft geresulteerd in een website die technisch goed in elkaar zit, waar alles snel en veilig werkt, maar die daarnaast ook mijn karakter weergeeft en een unieke uitstraling heeft."

In 2014 had ik het gevoel dat ik niet genoeg uit het leven haalde. Ik besloot mijn leven om te gooien en te gaan doen wat ik altijd al wilde doen, studeren. Ik begon een fulltime HBO-ICT opleiding en 5 jaar later studeerde ik af in media design en webdevelopment. De combinatie tussen techniek en creativiteit vind ik fantastisch. Ik werk sindsdien met WordPress websites en grafisch design. 

Na mijn opleiding wist ik niet goed wat te doen en dus ben ik een traineeship projectmanagement gaan doen. Superveel geleerd en het was heel inspirerend maar de creativiteit en de techniek bleven me roepen. Daarom besloot ik in 2021 dit alles te combineren tot Sophiemulders.com.

 

over-sophie-sophiemulders.com-4.png data-lazy-srcset=
over-sophie-sophiemulders.com-3.png data-lazy-srcset=

Voor degenen die human design kennen, ik ben een Manifesting Generator. Een powerhouse die niet goed stil kan zitten en als ik iets doe waar ik van hou kan ik me helemaal verliezen in het proces.

Het is mijn passie om de wereld visueler en mooier te maken. Dit doe ik online maar ook offline. Online doe ik dit door wordpress websites neer te zetten die net een beetje anders zijn, die opvallen en die meer beeld bevatten dan “normaal”. In mijn maatwerk projecten vind ik het geweldig om een concept te bedenken wat past bij de persoon en zijn of haar missie en visie.
Om de boodschap nog visueler te maken maak ik ook animaties en illustraties waardoor alles mooi in elkaar overvloeit en een unieke look en feel krijgt.