Over Sophiemulders.com

Hi, ik ben Sophie, een enthousiaste creatieve en technische nerd met HBO-ICT diploma.

Wil je dat  jouw ideale klant moeiteloos ziet wat je doet? Wil je niet uren zelf puzzelen. Wil je je klanten binnen een minuut duidelijk maken waarom ze jouw aanbod moeten kopen? Wil je jouw bedrijf van het scherm af laten spetteren en zodra je iets op Linkedin of instagram post mensen denken; ‘aaah super tof even lezen want dat is die van dat toffe aanbod!’ ?

Wil je herkend worden? Het is mogelijk om meer oogballen op je werk te krijgen. Om niet zelf alles uit te hoeven zoeken. Ik heb hier de oplossing voor.

Jouw bedrijf of product van het scherm af laten knallen kan gewoon. En niet uren na hoeven denken over welke afbeelding je wilt gebruiken of puzzelen hoe je het overzichtelijk op je scherm houdt. 

𝐈𝐤 𝐤𝐚𝐧 𝐣𝐞 𝐨𝐩 2 𝐦𝐚𝐧𝐢𝐞𝐫𝐞𝐧 𝐡𝐞𝐥𝐩𝐞𝐧:

✨ Jouw product, dienst of merkverhaal meteen duidelijk met een voor jouw doelgroep unieke en heldere animatie.

✨ Jouw online content beter laten opvallen, en meer klanten aantrekken door een technisch sterke en toekomst bestendige maatwerk Wordpress website. 

Neem contact op om te zien wat ik voor jouw bedrijf kan betekenen!

Neem contact op!
een blije sophie met duimpjes omhoog
jouw bedrijf help ik naar een nieuw niveau

Op mijn 29e gooide ik mijn leven om zodat ik jouw bedrijf kan laten stralen...

Achtergrond verhaal van Sophie

Begin 2014 zat ik in een burnout. Ik had mezelf tot het uiterste gedreven om mijn hoofd boven water te houden als alleenstaande mama. Ik had alleen een schoonheidsspecialiste diploma en dat was toch niet helemaal wat ik ervan verwachtte en dus was ik na het krijgen van mijn oudste dochter ben aan het werk gegaan bij mijn oude werkgever. Lekker vertrouwd, niet te moeilijk werk en het was altijd gezellig. Maar toen ik letterlijk stil werd gezet door die burnout, wist ik dat ik het leven wat ik toen leefde geen moment meer vol zou houden. Ik was letterlijk uitgeblust. Ik dacht serieus na over terug naar school gaan. Maar als alleenstaande moeder, zonder spaarrekening, een HBO studie gaan doen vond ik nogal wat. Na wat van die beroepskeuze testen en soort persoonlijkheidstest op mijn werk kwam er verrassend genoeg uit dat ICT mij wel lag en interesseerde en dus… ging ik naar de open dag van Fontys hogeschool.
En toen was ik om… Ik zag robots, en leerlingen die dingen bouwde en ik hou van gadgets dus zo gezegd zo gedaan….

5 jaar later, in 2019 haalde ik mijn bachelor of science. Na wat omzwervingen om uit te zoeken waar mijn echte passie lag, startte ik in 2021 mijn bedrijf Sophiemulders.com

Neem contact op!

Animatie laten maken net als Amstelring?

Animatie

Mijn mooiste samenwerking tot nu toe was met een grote zorginstelling en hun communicatie mevrouw die op zoek ging naar iemand die een animatie kon maken, met een achterlijke deadline. Ik had daarvoor om mijn bedrijf te starten met iedereen die maar wilde samenwerken en had een paar keer goed het deksel op mijn neus gehad. En deze samenwerking ging zo fantastisch… ze had bijna nooit geen feedback, het was constant lof. Het voelde alsof ik samenwerkte met mijn grootste fan. Ik kon helemaal los gaan met mijn creativiteit.

Wat anderen van Sophie vinden

Testimonials

Je hoeft me niet op mijn bruine oogjes te geloven. Lees hiernaast wat mijn klanten vinden en boek een kennismaking zodat je het zelf kunt ervaren.

  Sophie is een spontane en gemotiveerde professional die echt met je meedenkt over jouw project. Ze komt zelf met ideeën en deze zijn origineel en doordacht. Mijn team was erg enthousiast over het resultaat, dat snel geleverd werd. De video die Sophie voor ons gemaakt heeft wordt het middelpunt op de homepage van onze website, waar het ook zeker zijn plekje waardig is. Bedankt Sophie voor je mega snelle en persoonlijke service!

  Ik kwam bij Sophie met een spoedaanvraag. Binnen een maand een animatie voor een grote zorgorganisatie, een uitdaging op zich. Gelukkig ging Sophie deze uitdaging niet uit de weg en hebben we dankzij een ontzettend goede samenwerking een zeer krappe deadline kunnen halen met een geweldig resultaat! De communicatie met Sophie verliep erg vlot. Dit kwam gedeeltelijk door het klantendashboard waarin alle informatie en opgeleverde stukken goed terug te vinden waren. Maar vooral door het halve woord wat Sophie nodig had om te begrijpen wat ik bedoelde.
  Alles bij elkaar ben ik blij dat we voor Sophie gekozen hebben als animator en zou ik haar zeker bij iedereen aanbevelen!

  Sophie begreep meteen waar ik naar toe wilde, ging voortvarend aan de slag en kwam met originele en praktische oplossingen. Ze is creatief én technisch onderlegd – een prachtige en bijzondere combinatie van talent! – wat heeft geresulteerd in een website die technisch goed in elkaar zit, waar alles snel en veilig werkt, maar die daarnaast ook mijn karakter weergeeft en een unieke uitstraling heeft

  Ik wilde graag mijn model ‘het ondernemersfundament’ snel en helder visueel uitgelegd hebben. Zodat potentiële klanten snappen wat het is en ook het belang van een goed fundament in zien. Ik ging met haar werken, omdat ik haar werk had bekeken en omdat ik haar persoonlijk ken. Sophie werkt vlot en dat is prettig. We hadden tussendoor contact over de dingen die ze tot dusver had gecreëerd. Zo kon ik – waar nodig – bijsturen of aanpassen. Ze is heel perfectionistisch, dus ik wist dat ik goed resultaat zou krijgen.

  Sophie heeft voor Kennemerhart een animatie gemaakt voor het PGO-traject.
  Ik heb Sophie als zeer betrouwbaar ervaren. Ze komt haar afspraken na en als het kan levert ze ook sneller dan gepland. We zijn ook heel blij het geleverde product. Ook leuk om via haar dashboard te kunnen zien welke stappen er genomen zijn en wat er nog gedaan moet worden.

  Sophie heeft mij geholpen met diverse onderwerpen rondom website technieken. Ze heeft veel kennis in huis over o.a. HTML, CSS en website toegankelijkheid. Ze is oprecht geïnteresseerd en wil je verder helpen om goede resultaten te behalen. Als je een website wilt laten maken die technisch perfect in orde is, dan is Sophie zéker weten een goede keuze! Ook weet ze veel van animatie en kan ze lezen en schrijven met programma’s als Illustrator. Ze maakt creatieve custom animaties die jouw merk een persoonlijk tintje geven.

  Kortom; Ik ben heel blij met de hulp van Sophie!

Een verbluffende website laten maken zoals Leiderschapspunt?

Animatie

Illustratie flamingo

Wat kan ik jouw bedrijf bieden?!

Mijn aanbod

Mijn aanbod bestaat uit twee benen, want op een been kan ik niet staan ;) Maatwerk Wordpress websites en toffe animaties die jouw verhaal, product of dienst op een begrijpelijke manier uitleggen of aanvullen.

Vrijblijvend een bakkie doen?

Neem contact op!

Leuke weetjes over Sophie.

Wow jij hebt echt doorzettingsvermogen! Helemaal tot onderaan de pagina gekomen. Dat verdient een beloning! Hiernaast wat gekke weetjes over Sophie.

 • Ik ben gek op ijs en taartjes en dan vooral macarons

  Daarnaast ben ik ook een groot fan van Heel Holland bakt en bak ik graag zelf ook als het uitkomt een lekker taartje of macarons.

 • Op school heb ik robotica en een minor Virtual Reality gedaan...

  Maar daar doe ik nu helemaal niets meer mee. Vind ik wel erg jammer, maar ik doe al zoveel dat je toch keuzes moet maken he…

 • Omdat ik HBO-ICT heb afgerond, heb ik een Bachelor of Science graad en mag ik mezelf ingenieur noemen.

  Dit vind ik nog steeds bizar, een ing. titel mag ik voeren maar goed wat zegt dat nou he? Maar 1 ding weet ik wel, ik heb niet aan de keukentafel besloten dat het leuk was om websites en animaties te gaan maken. Ik heb hard gewerkt 5 jaar lang en ontzettend veel geleerd.

 • Ik ben gek op Disney en Marvel

  Ik ben gek op disney films, dit is ook een van mijn drijfveren waarom ik ben gaan animeren. Ik hou van de verhalen en dat ze je meeslepen. het doet iets met je. Marvel is daarop aansluitend, niet dat ik een groot comicfan ben maar tekenen in de comic stijl doe ik wel graag. Dat zie je ook aan deze website.

 • Mijn gezin bestaat uit 4 personen en twee poezen

  Samen met mijn twee kids, een kleuter en een puber, en mijn man woon ik in een doodnormaal rijtjeshuis in het pittoreske plaatsje Oudenbosch. We hebben twee MainCoon / Ragdol mix katten.

 • Ik woon in een dorp waar een kopie staat van de Sint Pieter in Rome.

  Mijn woonplaats Oudenbosch staat bekend om zijn kerk. Niet alleen omdat Frans Bauwer hier getrouwd is, maar vooral omdat het een vrijwel exacte kopie is van de Sint Pieter in Rome. Hij is 6x kleiner dan het origineel, maar nog steeds erg imposant. Een aanrader om te bezoeken als je van mooie gebouwen houd.