Animatie video voor AskFonzi

Wat was de Klantvraag

Askfonzi vroeg mij een uitleg video te maken voor expats die in Nederland komen wonen. Zij weten vaak niet onze gebruiken, waar ze een kroketje uit de muur kunnen trekken en hoe bepaalde overheidsinstanties werken. Askfonzi is een platform waarbij ze bij hulp krijgen bij dit soort dingen. Ze krijgen hier snelle digitale hulp, toegang tot een netwerk van mensen die hen kan helpen hun weg te vinden en aanbevelingen voor leuke plaatsen in Nederland die ze kunnen bezoeken.

Ze hadden door een designer al een karakter laten maken en hadden een toffe huisstijl die ik door mocht voeren. Dit was een van mijn eerste klant projecten betreft animatie en daardoor draagt hij een warm plekje in mijn hart. De animatie straalt nog steeds op hun homepage!

Storyboard

Toen ik met deze opdracht begon was ik nog zoekende naar mijn proces. In dit project zijn daarom ook geen schetsen voor het storyboard gebruikt. Wel had ik de keuze uit een super leuke set van Fonzies.

Hallo fonzi

Look & Feel

Vanwege de bovengenoemde reden zijn is er dit project ook geen Look & Feel gemaakt. Eigenlijk werd de Look & Feel al compleet aangeleverd. Ik kreeg netjes een illustrator bestand met de diverse afbeeldingen die ik in de animatie kon gebruiken.

Ik wil ook zo'n toffe animatie
Aksfonzi familie met Koffer

Mega snelle en persoonlijke service

Sophie is een spontane en gemotiveerde professional die echt met je meedenkt over jouw project. Ze komt zelf met ideeën en deze zijn origineel en doordacht. Mijn team was erg enthousiast over het resultaat, dat snel geleverd werd. De video die Sophie voor ons gemaakt heeft wordt het middelpunt op de homepage van onze website, waar het ook zeker zijn plekje waardig is. Bedankt Sophie voor je mega snelle en persoonlijke service!

Lisa Moreira-van Tinteren