Leiderschapspunt

Wat was de Klantvraag

Astrid van Leiderschapspunt kwam bij mij met de vraag voor een website. Tijdens het offerte traject kwamen we erachter dat ze nog geen teksten had en dat het allemaal nog wel wat duidelijker kon. We hebben ervoor gekozen om een one page website online te gaan zetten. Ze krijgt vooral klanten via via en uit haar netwerk en ze wilde dat er voor nu iedergeval iets online kwam te staan. Dit hebben we opgepakt en over een tijdje word de website uitgebreid.
Astrid wilde een site die een tegenstelling in zich heeft. Ze werkt vooral in de corporate wereld die heel mannelijk is, maar wilde daar ook een deel vrouwelijkheid aan toe voegen.

Daarnaast wilde ze een luxueuze uitstraling, met de donkerblauw, turqoise en goud bruine kleur uit haar huisstijl.

UX fase - Layout Wireframes

Om mannelijk en vrouwelijk samen te voegen dachten we aan rechte hoeken en afgeronde hoeken, die we vervolgens combineren. Dit geeft een spannend en uniek uiterlijk aan achtergrond blokken en afbeeldingen. Ook heb ik gespeeld met blokken die niet allemaal op een lijn liggen maar verspringen om een unieke en luxe look en feel te krijgen. De belangrijkste call to action is contact opnemen, omdat Astrid graag haar klanten eerst spreekt voordat ze met ze in zee gaat.

Ux ontwerp homepagina Leiderschapspunt

UI fase - Mockup afbeeldingen

Astrid wilde een luxe uitstaling en had hier hele duidelijke ideeën bij. Om de luxe die ze zo graag uit wil stralen te implenteren heb ik donkere vlakken gebruikt die afsteken bij het geheel. Daarnaast heb ik een achtergrond patroon ontwikkeld met een luxe uitstraling en heb ik met maskers en afrondingen gespeeld bij de afbeeldingen.
Astrid is superblij met haar site en kreeg al snel een mooi compliment na lancering. Missie geslaagd dus.

Je bent echt een kei in de combi visual en techniek!!

Astrid van den Broek