Van oudsher gebruikt onze branche Lorem Ipsum,

Wat was de Klantvraag

Linda brandwijk zocht een manier om haar bestaande site te vernieuwen. Dit heb ik gedaan door nieuwe illustraties te maken en de site een fris uiterlijk te geven. Haar huisstijl en kleuren waren allemaal aanwezig. Ik heb het thema van haar website vervangen en de pagina’s voorzien van haar kenmerkende marble look. Daarnaast heb ik een heleboel unieke illustraties gemaakt om op diverse delen van haar website te zetten.

Website lindabrandwijk ui afbeelding

UX fase - Layout Wireframes

Omdat er al een website bestond en we binnen een budget wilden blijven zijn er voor deze website geen UX frames gemaakt. Normaal gesproken ga je in de UX fase zorgen voor de flow van de pagina’s. Je ontwerpt de klantreis als het ware. Deze bestond op deze site al en was degelijk genoeg om te behouden. Daarom heb ik een aantal toffe illustraties voor op de site ontwikkeld.

UI fase - Mockup afbeeldingen

In de UI fase heb ik het ontwerp van de site verniewd. De kleuren zijn iets aangepast en ik wilde spelen met scheve lijnen. Linda is een Zakelijk human design coach en het leven is niet rechtlijnig. Een schuin ontwerp vond ik daar handig op inspelen.

Website lindabrandwijk ui afbeelding2

Sophie begreep meteen waar ik naar toe wilde

Sophie begreep meteen waar ik naar toe wilde, ging voortvarend aan de slag en kwam met originele en praktische oplossingen. Ze is creatief én technisch onderlegd – een prachtige en bijzondere combinatie van talent! – wat heeft geresulteerd in een website die technisch goed in elkaar zit, waar alles snel en veilig werkt, maar die daarnaast ook mijn karakter weergeeft en een unieke uitstraling heeft

Linda Brandwijk