Nieuwe website Sophiemulders.com

Wat was de Klantvraag

In 2021 begon ik voor mezelf en heb ik zo snel als ik kon een website in elkaar gezet. Met een in 5 minuten getekend logo, en verder niet goed doordacht. In 2023 werd het daarom tijd om het professioneel aan te pakken. Zoals ik het ook voor mijn klanten doe. Zo gezegd zo gedaan dacht ik. Het bleek voor mijzelf moeilijker dan gedacht. Van idee tot uitvoering fase 1 heeft een jaar geduurd. Maar dan heb je ook wat. Bij dit project heb ik gewerkt met mijn nieuwe professionele werkwijze, nieuwe technologie en ik wilde de site zo toegankelijk mogelijk maken.

UX fase - Layout Wireframes

In de ux fase ben ik gaan spelen met het idee in het achterhoofd om veel afbeeldingen en kleur in het project te gaan gebruiken. Mijn afbeeldingen zouden vooral veel kleur hebben. In de UX fase heb ik gekeken naar hoe ik mensen het beste kan begeleiden naar mijn hoofd CTA – contact leggen. Wanneer je namelijk na het zien van de website denkt dat je een van mijn diensten nodig hebt, wil ik de persoon in kwestie eerst spreken en kijken of het klikt. Daarom vind je op deze website maar 1 Call to action en dat is contact opnemen. Daarnaast wilde ik proberen vooraf al zoveel mogelijk vragen weg te nemen. Door in de teksten uitleg te geven, maar vooral door een FAQ op de service pagina’s te plaatsen. (ook erg goed voor SEO trouwens)

sophiemulders.com UX wireframe homepage
sophiemulders.com UX wireframe homepage

UI fase - Mockup afbeeldingen

This is just placeholder text. Don’t be alarmed, this is just here to fill up space since your finalized copy isn’t ready yet. Once we have your content finalized, we’ll replace this placeholder text with your real content.

sophiemulders.com website UI homepagina voorbeeld

De passie die ik heb voor animatie en websites is hetgeen wat ik over wil brengen aan anderen. Het zijn niet ondoordachte services die je binnen een week even tussendoor kunt doen. Ik wil je de resultaten geven die je nodig hebt en mijn services kunnen daar aan bijdragen. Je website is een centrale hub, jouw sales machine en deze moet gebruiksvriendelijk zijn voor jouw bezoekers. Dat heb ik constant in mijn gedachten bij het ontwerp van de layout, het design en de bouw.

Sophie Mulders