Op maat gemaakte, flexibele, toegankelijke en schaalbare Wordpress websites.

Zorg dat jouw website past bij hetgeen waar jouw bedrijf voor staat

Je wil kwaliteit uitstralen en laten zien wat jouw bedrijf doet, waar het voor staat en wie je bedient. Je wilt het nu echt professioneel aanpakken. wil goede kwaliteit en goede service.
Wil je weten hoe ik je kan helpen? Plan een gratis kennismaking.

Website Zormibeau

Maatwerk WordPress website laten maken

Hoge kwaliteit, slimme maatwerk websites die met je meegroeien en jouw bedrijf zichtbaar maken

Verbeter je online zichtbaarheid, kom professioneler over en trek makkelijker nieuwe klanten aan. Laat jouw bedrijf opvallen tussen al het andere aanbod! Geen houtje touwtje meer maar hoge kwaliteit systemen die je het leven makkelijker maken en je meer klanten opleveren.

Fantastische Wordpress websites met custom illustraties, foto’s en animaties.

Vanuit mijn ict en Media Design achtergrond ontwerp ik websites altijd met de bezoeker én jouw bedrijfsdoelen als uitgangspunt. Ik denk met je mee op merkniveau. Van positionering, pay off/ slogan, tot het complete ontwerp, en de uitvoering ervan. Met een goed begin, investeer je in een website die zich vanzelf terugverdient.

Maatwerk WordPress website laten maken

Ben je klaar met zelf proberen?

Je hebt genoeg ideeën, alleen weet je niet hoe je uit je hoofd krijgt. Je hebt geen idee welke tools je nodig hebt en je wilt zelf niet meer prutsen.

Jouw diensten echt goed uitlichten?

Je hebt een super goed aanbod of product maar je website is niet meegegroeid met jouw bedrijf en de inhoud klopt niet meer bij je huidige aanbod.

van offline naar online?

Jouw bedrijf doet het offline super goed, maar in deze nieuwe tijd worstel je om online professioneel over te komen.

Neem contact op!
een blije sophie met duimpjes omhoog

Maatwerk WordPress website laten maken

Geef je bedrijf een level up!

Verbeter je online zichtbaarheid, kom professioneler over en trek makkelijker nieuwe klanten aan. Laat jouw bedrijf opvallen tussen al het andere aanbod! Geen houtje touwtje meer maar hoge kwaliteit systemen die je het leven makkelijker maken en je meer klanten opleveren.

 • Slim en op maat gebouwd

  We kijken naar de bedrijfsdoelen en wat jij nodig hebt. En zorgen voor zoveel mogelijk automatisering. Zodat jij je op je bedrijf kunt focussen.

 • Gebruiksvriendelijk

  Een goed navigeerbare site is goed voor jouw bezoeker en voor jou. Je bezoeker kan eenvoudig vinden wat hij nodig heeft waardoor jij meer verkoopt.

 • Prachtig qua uiterlijk

  Visueel eruit springen zodat jouw bedrijf opvalt tussen de concurrentie. Genoeg opties om toe te voegen ook als je niet van het visuele feestje op deze site houdt.

 • Mobielvriendelijk

  Goed te gebruiken op alle 368 apparaten, van extra grote desktop tot aan de kleinste smartphone.

 • Toegangkelijk

  Goed te gebruiken voor alle mensen, ook degenen met een (tijdelijke) beperking, inclusief blinde ome Google

 • Schaalbaar

  Jouw site groeit mee met je bedrijf. Kleine dingen pas je makkelijk zelf aan en is in de toekomst eenvoudig uit te breiden wanneer jouw bedrijf groeit.

Dit zijn mijn laatste projecten

Portfolio

Een goed proces is het halve werk

Hoe gaat mijn proces van een maatwerk Wordpress website in zijn werk?

Mijn proces is anders dan bij anderen. Meeste webdesigners hebben maar 2-3 stappen, wat een hoop problemen kan veroorzaken in het proces. Ik werk anders. Ik heb een solide proces, wat vriendelijk is voor iteraties, omdat design beslissingen in de juiste fase gemaakt worden. Hier onder vind je mijn proces wat ik volg om te zorgen dat iedere site een succes word en binnen budget blijft.

 • Kennismakingsgesprek

  In een vrijblijvend kennismakingsgesprek kijken we samen naar wat je nodig hebt.

  Wat zijn je doelen? Wil je meer leads, meer bezoekers, meer kennismakingen, een e-maillijst opbouwen, mensen goed informeren of wil je een indrukwekkend portfolio laten zien? Wat wil je nu echt bereiken met de website?

  We kijken naar de bestaande website, inventariseren derde partijen waar we rekening mee moeten houden en welke technische wensen je hebt.  Je krijgt te plekke, indien mogelijk, een prijsindicatie. Zelfs wanneer je besluit niet met mij te werken, heb je na dit gesprek een duidelijk idee wat er nodig is voor jouw nieuwe website.

  Wanneer ik in een kennismaking alle details van je heb ontfutseld maak ik indien jij net zo enthousiast ben als ik een op maat gemaakt plan voor je, waarin ik alles nog eens duidelijk op een rij zet. Hierin staan alles wat er in zit en maakt duidelijk welke investeringsopties er zijn.

 • Discovery fase - Alles over jouw bedrijf

  In deze fase duiken we nog dieper in het bedrijf.
  Het wat, waar, hoe en waarom staat centraal om ervoor te zorgen dat de doelen die jij hebt bereikt kunnen worden.

  Daarnaast kijken we naar je processen, je aanbod, we kijken naar SEO en naar je concurrenten. Dit is een stap die vaak overgeslagen word bij het ontwikkelen van een website, maar het is een van de belangrijkere fases in een website project en legt de basis voor het UX design( wat komt waar op de pagina), de teksten, het ranken in google en conversie optimalisatie.
  Ook ga je in deze fase aan de slag met de tekstschrijver.

 • UX fase - Structuur

  In deze fase wordt de flow van de website bepaald.

  Er word goed nagedacht en veel expertise gestopt in iedere pagina en de structuur van de website door gedetaileerde wireframes te maken. Dit maakt de het designen ( hoe het er echt uit komt te zien) veel makkelijker en beter voorspelbaar en het geeft je de mogelijkheid om de layout en flow van de inhoud goed te keuren, voordat we gaan coderen. Waardoor we verderop in het proces niet hoeven te pingpongen omdat alle lastige keuzes al gemaakt zijn. En we dus vooruit kunnen in het proces

 • UI fase - Mockups en andere content

  De volgende stap is het designen van de website op basis van de wireframes. In deze fase wordt het uiterlijk van de website bepaald. Er worden mockups van de pagina’s gemaakt. Een mockup is een voorbeeld van hoe de pagina eruit komt te zien en word over het algemeen alleen voor de belangrijkste pagina’s, templates en componenten gemaakt. Alle beslissingen over hoe de site eruit komt te zien worden hier gemaakt.

  In deze fase krijg je de kans om input te leveren zodat je super blij bent met hoe hij eruit ziet, voordat we gaan coderen.

 • Development fase - ontwikkeling website

  Wanneer de UX fase en UI fase goedgekeurd zijn en we alle afbeeldingen, iconen, teksten etc hebben gaan we bouwen.
  Deze fase zal lekker gladjes verlopen omdat we zo’ n goede voorbereiding hebben gedaan en we alles al op een rijtje hebben. Dit is de stap waarin we de website echt opzetten en inrichten en we ervoor zorgen dat hij op alle apparaten er fantastisch uitziet.

  Dit is ook waar ik me onderscheid van andere webdesigner en bouwers. Ik ben een goede technische bouwer en ik zorg er voor dat er:

  1. Schaalbaar word gebouwd. zodat je website met je mee groeit. Schaalbaar bouwen wil zeggen dat het erg eenvoudig is om nieuwe pagina’s en functionaliteiten toe te voegen, veranderingen door te voeren wanneer je bedrijf groeit en dat je nooit vast zit in een template of platform dat niet doet wat je wil dat het doet. We willen een open box situatie waar je dingen kan toevoegen wanneer dat nodig is en niet dat je erachter komt ( zoals bij sommige platformen het geval is) dat dat wat wilt niet kan. Dat maakt mij duurder maar wel duurzamer.
  2. Je site word gebouwd met de recentste toegankelijkheidseisen in gedachten. Jouw website toegankelijk maken, wat veel webbouwers niet doen, zorgt ervoor dat hij niet alleen gebruiksvriendelijk is voor jouw om content aan toe te voegen, maar ook dat IEDEREEN jouw website kan bezoeken en gebruiken. Ook mensen met (tijdelijke) fysieke of cognitieve handicap. Dit is heel belangrijk voor de gebruikers ervaring en het beschermt je tegen toegankelijkheid rechtszaken. ( De European Accesiblilty act komt eraan in 2025)

 • Punch list fase

  In deze fase worden de puntjes op de i geplaatst. In deze fase vraag ik je een lijst van issues of kleine wijzigingen op te stellen die je wilt laten aanpassen. Ik geef je een checklist die je kunt gebruiken om je site te testen. De punten die naar voren komen worden verwerkt en daarna kan de site live gezet worden!

  Je krijgt een complete video handleiding van je website en deze is eenvoudig terug te kijken. Na lancering word je niet zomaar los gelaten. Je krijgt een maand nazorg, waarin ik kleine issues en wijzigingen oppak en je site up to date houd. Daarnaast krijg je alle gecreëerde content in een map opgeleverd en ben je vrij om deze te gebruiken op bijv je socials. Als kers op te taart krijg je een website mockup afbeelding waarmee je de lancering van je website aan de wereld kenbaar kunt maken

 • Management fase

  Bij een website is het heel belangrijk om hem up to date te houden qua software, om beveiligings issues te voorkomen en te voorkomen dat je site stuk gaat. Je wilt niet dat je mooie site, je investering langzaam aftakelt. Daar hebben we te hard voor gewerkt!

  Daarnaast is het belangrijk om regelmatig wijzigingen door te voeren, content toe te voegen om de resultaten te halen die je wilt halen. Dit betekent bijv dat je blogs gaat publiceren of dat je een kennisbank opzet. Daarnaast is het fijn om soms wat afbeeldingen te rouleren. Google vind het fijn als een site regelmatig veranderd. Ook is het belangrijk om na een paar maanden te kijken naar wat de bezoekers doen op je site, blijven ze specifiek ergens op hangen? Je moet er actief mee aan de slag, anders ga je niet de resultaten boeken die je wilt. En dat zou zonde zijn.

  Ik heb een maandelijks onderhoudsplan waarin je je nergens zorgen over hoeft te maken. Hij is er in verschillende smaken, met en zonder ‘mij tijd’ erbij.

Tijdsframe

Zoals je ziet komt er nogal wat kijken bij een website. Het is niet klik klik klaar daar geloof ik niet in. Een echt goede site, die technisch staat als een huis en waarover degelijk is nagedacht duurt meestal 2 tot 3 maanden om te ontwikkelen. Dat is de ideale situatie. Afraffelen staat niet in mijn woordenboek maar we gaan er ook geen half jaar over doen.

Neem contact op!

Wat anderen van Sophie vinden

Testimonials

Je hoeft me niet op mijn bruine oogjes te geloven. Lees hiernaast wat mijn klanten vinden en boek een kennismaking zodat je het zelf kunt ervaren.

  Sophie heeft mij geholpen met diverse onderwerpen rondom website technieken. Ze heeft veel kennis in huis over o.a. HTML, CSS en website toegankelijkheid. Ze is oprecht geïnteresseerd en wil je verder helpen om goede resultaten te behalen. Als je een website wilt laten maken die technisch perfect in orde is, dan is Sophie zéker weten een goede keuze! Ook weet ze veel van animatie en kan ze lezen en schrijven met programma’s als Illustrator. Ze maakt creatieve custom animaties die jouw merk een persoonlijk tintje geven.

  Kortom; Ik ben heel blij met de hulp van Sophie!

  De passie die ik heb voor animatie en websites is hetgeen wat ik over wil brengen aan anderen. Het zijn niet ondoordachte services die je binnen een week even tussendoor kunt doen. Ik wil je de resultaten geven die je nodig hebt en mijn services kunnen daar aan bijdragen. Je website is een centrale hub, jouw sales machine en deze moet gebruiksvriendelijk zijn voor jouw bezoekers. Dat heb ik constant in mijn gedachten bij het ontwerp van de layout, het design en de bouw.

Veel gestelde vragen over een Maatwerk Wordpress website laten maken

Hiernaast vind je een aantal vragen die ik vaak gesteld krijg. Zie je jouw vraag er niet tussen of wil je ook zo'n toffe site met zo'n dynamische vragensectie? Neem dan gewoon contact op via de knop hieronder.

 • Wat gebeurt er met mijn website als jij stopt?

  Niks, nul nada noppes. Jouw website is jouw website en hij blijft waar hij is. Daarom vraag ik je ook zelf de hosting aan te vragen. Ik bouw websites dusdanig slim dat een goede webdeveloper deze prima over kan nemen. Het enige waar je als ik ooit mocht stoppen rekening mee moet houden is dat je de licenties van de plugins die ik gebruikt heb, zelf aan moet schaffen.

 • wat zit er inbegrepen bij het maken van een website?

  Het is heel erg afhankelijk van wat voor soort site je wilt, wat er allemaal bijzit, welke derde partijen geïntegreerd moeten worden. Best een lastige vraag dus. Maar om je een idee te geven staat hieronder wat er minimaal bijzit.

  • Techniek die staat als een huis; ik probeer zoveel mogelijk te voldoen aan de toegankelijkseisen van WCAG 2.2 en ik bouw een site op een andere manier. Hierdoor kan jij inhoudelijk dingen aanpassen wanneer nodig zonder dat je bang hoeft te zijn dat je het uiterlijk van je site verpest. Aanpassen van je site is zo makkelijk als het aanpassen van een blogbericht. 
  • Bouw en design in jouw huisstijl; Compleet vanaf 0 ontworpen. een site die niemand anders heeft, geen standaard templates maar een authentieke site met jou eigen ik erin.
  • Een website die er ook prachtig uitziet op mobiele telefoons en tablets; Lijkt vanzelfsprekend maar er zijn genoeg sites nog steeds niet mobiel vriendelijk. 
  • Uitgebreide contact formulier mogelijkheden; Zodat je kan filteren en aan je emailmarketing kan koppelen.
  • Bedankt pagina; Een pagina waar bezoeker heen gestuurd worden na het invullen van de contact pagina om ze bijvoorbeeld te bedanken, het verdere proces uit te leggen etc. 
  • 404-pagina; Wanneer een bezoeker op een pagina komt die niet meer bestaat, of die van naam veranderd is, verschijnt er een 404 pagina.
  • Privacyverklaring pagina maak ik aan als pagina zodat hij digitaal toegankelijk is voor iedereen.(tekst lever je zelf aan, advies is om deze door een jurist op te laten stellen)
  • Cookiemeldingen instellen.
  • Installatie SSL-certificaat hulp bij het aanvragen van de SSl bij je hosting. SSL zorgt voor de veilige verbinding als een bezoeker je website bezoekt, je kunt het zien aan dat hangslotje wat je voor de url ziet staan.
  • Seo ready: Een technisch goede basis om goed gevonden te worden in google.
  • Hackers krijgen geen kans want ik zorg dat de site de veiligheidsmaatregelen heeft die hij nodig heeft om de kans op hacks zo klein mogelijk te maken. Website management na oplevering is hier een grote speler in. 
  • 2 revisierondes; zodat jij kan zeggen wat je wel en niet mooi vind en bij kan sturen wanneer je dat nodig vindt.
  • Trainingsvideo van je nieuwe website; hoe werkt hij, hoe kan ik dingen zelf doen en waar let je op.
  • 4 weken nazorg na oplevering. Dit geldt niet voor plugins die na oplevering zelf zijn toegevoegd.
  • Licenties van premium plug-ins*  zijn voor 1 jaar inbegrepen. Daarna wordt er per jaar in rekening gebracht.  De kosten liggen aan welke plugins je in je website hebt zitten.
 • Wat kost een maatwerk website?

  Er zijn zoveel variabelen bij het maken van een website dat dit best een lastige vraag is. Ik ben niet de goedkoopste, de manier waarop ik werk en mijn expertise zijn van een hoge kwaliteit. Ik probeer jouw de beste ervaring en de beste website te geven die de doelen behalen die jij voor je bedrijf gesteld hebt. Daarnaast werk ik met de laatste technologieën en is iedere site die ik maak maatwerk. Je kan natuurlijk voor Truus op de hoek gaan, die het voor een paar honderd euro doet, maar vraag je zelf goed af wat wil ik met deze website bereiken? En zorg ervoor dat je met wie je ook samenwerkt dat zij een degelijk proces hebben. Stel ze vragen, kunnen ze vragen niet beantwoorden, run for the hills. Iedere goede webdeveloper heeft zijn eigen proces. Maar er zijn een aantal dingen die bij een goede website horen. Goede code, zodat de site, snel, gebruiksvriendelijk, schaalbaar en goed te onderhouden is. Nogmaals het is een investering, je wil niet over 2 jaar weer een nieuwe website.

  Een website bij mij kan variëren tussen de €3500,- en de €20.000,- afhankelijk van je wensen. Uiteraard zijn er diverse betalingsmogelijkheden beschikbaar. Je website is een investering, die zich als het goed is terugbetaald. Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek kan ik je een prijsrange geven waar je rekening mee moet houden. En na een kennismaking weet je ook precies wat jij nodig hebt voor een nieuwe site. Neem vooral contact op, ik praat je er graag doorheen.

 • Wat zijn de voordelen van met mij werken?

  • Communicatie via 1 kanaal – Een voordeel van met mij werken is dat al onze communicatie via 1 kanaal loopt. Een klantendashboard waar je info kunt vinden en akkoord kunt geven. Ook kan je hier je feedback achterlaten. Dit voorkomt dat we via diverse kanalen contact hebben en in de war raken.
  • Live Gesprekken – Daarnaast hebben we afhankelijk van de lengte van het project, om de week een kort gesprek om eventuele vragen weg te nemen.
  • Bouwupdates gedurende traject – Nog een voordeel aan het werken met mij is dat je regelmatig bouw updates krijgt. Ik maak doorloop video’s van de diverse onderdelen van de website, waarin in dingen uitleg. Samen met het dashboard en de video’s kan je precies zien waar ik ben.
  • Tijdens de laatste fase van het project mag je zelf je website testen, alle knoppen, alle formulieren en andere bijzondere dingen die nodig zijn om de site goed te laten werken voor je bezoeker.