Laten we kijken of we een goede match zijn!

Ik ben een toegewijde, lange termijn partner in het bouwen, onderhouden en door laten groeien van jouw unieke en authentieke website.  Ik bied een gepersonaliseerde, speciale en unieke design beleving voor zelfstandig ondernemers. Je vind nergens anders iemand die zo toegewijd en naast je staat als ik. Met mijn unieke skills zorg ik ervoor dat jou website er visueel uitspringt.

Kwaliteit, onderscheidend, uniek gemaakt voor jou. Dit is waar ik voor sta. Al mijn websites worden gerealiseerd in WordPress. Daarbij gebruik ik mijn favoriete thema Astra Pro en pagebuilder Elementor Pro. Ik werk met premium plugins van de hoogste kwaliteit.
Daarnaast werk ik met een uitgebreid stappenplan van meer dan 50 stappen, waardoor ik kwaliteit kan garanderen.
Als je vervolgens ook nog voor mijn Ontzorg & zeker plan kiest blijf ik je site optimaliseren ook na de ontwikkeling. Daarnaast groei ik met je mee en pluk jij daar de vruchten van.

Als je op zoek bent naar een “goedkope” of een snelle “hop doe mij maar een website en ik ben er weg van” oplossing, dan zijn we niet de beste match.  Het kost tijd, toewijding en een sterke relatie tussen klant en webdesigner om een sucessvolle website te maken.

Prijzen

De vraag “hoeveel kost een website” kan alleen beantwoord worden wanneer we de details van de website weten, wat moet de bezoeker op je website kunnen doen en wat wil jij dat de website allemaal kan. Wanneer beide partijen de grootte van het project begrijpen, kan ik een offerte uitbrengen. 

Wat erg belangrijk is om te onthouden is dat een professioneel ontworpen website een investering is, geen kostenpost. Ik weet het, het klinkt misschien als een goedkope slogan maar het klopt wel. 

Geen website is hetzelfde. Iedereen heeft andere wensen. Daarom bekijken wij samen wat jij nodig hebt. Daarna maak ik een offerte op maat. Hieronder kan je zien wat er minimaal bij je website inbegrepen zit.

Worpress maatwerk website

Dit is het startpunt en kan je ongeveer verwachten. Het is een stabiele basis die klaar is voor groei en die jaren meekan.  Door extra modules toe te voegen kan je maatwerk website extra functionaliteiten krijgen.  

Ben je klaar om het avontuur aan te gaan?

Klinkt dit als wat jij nodig hebt? Vul dan nu mijn korte vragenlijst in en boek aanvullend een vrijblijvend gesprek in. Je zit nergens aan vast. We bekijken tijdens dit gesprek de opties en ik heb door de vragenlijst al een goed idee van wat je nodig hebt. Daarnaast geloof ik dat je elkaar moet zien en spreken om te kijken of er een klik is.