WordPress (Ont)zorg & zeker plannen

Ik zorg ervoor dat jouw website beveiligd, geoptimaliseerd, backed up en uitstekend verzorgd is.

Wanneer je website eenmaal live is, is het niet alleen belangrijk om hem tegen malware en hacks te beschermen die je site plat kunnen leggen en je Google ranking verlagen, maar ook  belangrijk om de tools en assets in je site te updaten. Zodat je site snel en efficient blijft werken. 

Door de (ont)zorg & zeker pakketen, neem ik alle stress van de complexiteit van het onderhouden van een website weg, zodat jij je kan focussen op je klanten en je bedrijf laten groeien.  

Wat zit er in het hosting & onderhoudsplan?!

Hier heb je een kort overzicht van de sleutel onderdelen die de plannen bevatten en die ze van onschatbare waarde maken.  

Wat zijn de risico's van niet goed onderhouden sites.

Hier zijn een paar veel voorkomende scenario’s van onbeschermde sites. 

Het goede nieuws is; ik sta aan jouw kant!

Jij hoeft er niet alleen voor te staan en jouw website te onderhouden.

Ik bied een perfect plan voor jouw website zodat jij je niet druk hoeft te maken en je mij iedere maand achter je hebt staan. Ik neem de complexe, verwarrende en andere issues die voorkomen in deze digitale wereld van je over, zodat jij er niet eens over na hoeft te denken. Kies het plan wat bij jouw website past.
En kom je er niet uit of heb je vragen boek dan gewoon een gesprek met me via de knop bovenaan de website of in de footer. 

Kies je (ont)zorg & zeker plan

Ik heb met veel zorg drie plannen samengesteld voor jouw bedrijf. De prijzen gelden per website. Heb je meerdere sites die je wilt laten onderhouden dan krijg je korting.

Veel gestelde vragen

Zeker weten. In onwaarschijnlijke geval dat je niet tevreden bent en je site van het plan af wilt halen is dat natuurlijk gewoon mogelijk.

Onderhoudsabonnementen sluit je af voor minimaal 3 maanden. Daarna kun je het per factuurperiode
opzeggen. Wanneer ik geen opzegging ontvang, wordt de overeenkomst stilzwijgend verlengd.

Je kunt opzeggen door een mail te sturen naar em*****@ze******.host en ik zal de betaling en mijn werkzaamheden stopzetten. Je ontvangt geen restitutie over de laatste factuur.

Daarnaast worden eventuele plugins en software die met het onderhoud te maken hebben verwijderd. Denk bijvoorbeeld aan de firewall en beveiliging- en backups plugins.

Let op dat vanaf moment dat de site word overgedragen, je zelf verantwoordlijk bent voor alle plugin en thema licenties, updates, beveiliging etc.

Wanneer je website door mij gebouwd is, is er geen aanmeld prijs zolang je je binnen 90 dagen na oplevering van je website aanmeld. 

Als je, na 90 dagen, toch besluit van een van de plannen gebruik te maken, kost het €97,- ex btw om toe te treden tot een van de (ont)zorg & zeker plannen. Op het moment van toetreden zal ik o.a alle tools updaten, de database schoonmaken, mijn gereedschap installeren en de site weer op een backup schema instellen. 

Als de site niet door mij is ontwikkeld dan is er een aanmeld tarief van €197,- ex btw. Op het moment van toetreden zal ik zorgen dat de site aan mijn kwaliteitseisen voldoet, hij compleet up to date is en ik zorg dat hij klaar is om maandelijks liefde te krijgen. 

Nee, ik adviseer alleen vanuit mijn ervaring wat bij jouw situatie past. Ik heb gewerkt met een aantal Hosting providers, waardoor ik weet welke wel en welke niet werken. Voor sommige dingen zoals de snelheid van je site kan ik deze niet garanderen als deze niet op een goede hosting staat. 

Shared hosting resulteert in tragere sites en allerlei andere problemen die ik niet kan oplossen omdat het aan de hosting ligt.

Natuurlijk. Als je besluit terug te komen nadat je het plan eerst hebt afgewezen ligt het eraan binnen hoeveel tijd je je bedacht hebt. Zie de aanmeld tarief vraag waarin meer informatie staat. 

Ik probeer je wensen altijd binnen de tijd die bij je pakket hoort op te pakken zodat je geen extra kosten hebt.
Maar als je klusjes of content updates  aan de site hebt die ik niet binnen die tijd kan uitvoeren, zal ik je aangeven hoeveel tijd ik kwijt denk te zijn en voer ik dat na toestemming van jou uit aan de hand van mijn uurtarief. Waar je als vaste klant van mijn (Ont)zorg & zeker pakket korting op krijgt!

In dit geval dien je dit zelf op te lossen door een malware specialist in te schakelen. Ik kan je naar een goed adres doorverwijzen. Als je besluit mijn plan te nemen zorg ik voor de opruiming van je site; hier zit een vast tarief van 499,- aan vast.  Hier zit het aanmeld tarief al inbegrepen. 

Afhankelijk hoe lang de site gehackt is en hoe lang hij gecompromitteerd is geweest ,SEO rankings en blacklisting issues kunnen weken of maanden duren om opgelost te worden. In sommige gevallen is er extra werk nodig om weer terug op niveau te komen van waar de site was.

 

Belangrijk: Ik neem alleen het schoonmaken en herstellen van een site op me als hij vervolgens op het (Ont)zorg & zeker plan word gezet. 

Ik houd je website 24/7 in de gaten. Maar mocht er iets gebeuren, dan wordt dat zo snel mogelijk opgepakt. Ik kan niet garanderen dat je website nooit gehackt wordt, maar wel dat ik er alles aan doe om dit te voorkomen. Hiervoor zet ik mijn eigen expertise en diverse premium softwaretools voor in.

Vanaf het Zilver pakket worden er geen extra kosten in rekening gebracht voor het opschonen van een gehackte website. In het Brons pakket betaal je €199,- ex btw om een gehackte website op te schonen.

Ja ik neem sites aan die ik niet heb gebouwd zolang deze sites tools gebruiken waar ik bekend mee ben.  Daarnaast moet de hosting voldoen aan mijn eisen. Zie de vragen; ‘bied je ook alleen onderhoud’ en ‘is er een aanmeld tarief’. 

Nee, helaas.

Ik wil dat een goede website voor elke ondernemer en elke organisatie mogelijk is. Daarom bied ik een instappakket van €39 per maand aan, voor een simpele site. Hiervoor wordt je website goed onderhouden en heb je altijd toegang tot mijn ondersteuning.

Zou je alles zelf beheren en bekostigen dan ben je alleen aan tijd al meer dan €39 per maand kwijt.

Dan heb ik het nog niet over de investering in kennis en kosten die je nodig hebt voor eventuele premium plugins en diensten. En de stress die de zorg voor je website met zich mee kan brengen.

Nee sorry, het blok aan uren wat je bij je plan krijgt geld voor  de lopende maand en kan niet worden meegenomen naar de volgende maand. 

Jouw maandelijkse tijd kan je inzetten voor updates aan je website. Bijvoorbeeld het aanpassen van je openingstijden, je contactgegevens, nieuwe foto’s toevoegen, updaten van service pagina’s etc. Het geld dus op bestaande content en functionaliteiten. 

Hoewel ik mijn best doe om de aanpassingen in de toegewezen tijd klaar te hebben, kan het af en toe zijn dat ik meer tijd nodig heb. Dit zal ik duidelijk aangeven als het dreigt niet te lukken. Jij beslist of ik doorga onder het speciale kortings uurtarief voor vaste (ontzorg & zeker kalnten !  

Belangrijk: De maandelijkse tijd is alleen bedoeld voor werk of updates aan de bestaande site en kan niet gebruikt worden voor andere projecten of een stap voor stap website redesign.  Die dingen doe ik graag via mijn speciale kortingsuurtarief of via een speciale vaste pakketprijs.

Met het Goud pakket ontvang je priority support. Je krijgt dan voorrang bij storingen, calamiteiten en supportvragen. Wanneer je website belangrijk voor je is en je verzekerd wilt zijn van de snelst mogelijke service, past dit pakket het beste bij jou. Bij de andere pakketen help ik je zo snel mogelijk.

Wanneer je begint kun je kiezen uit een aantal betaaltermijnen:

  • Per maand (keuze uit zelf over maken of betalen via ideal)
  • Per kwartaal (keuze uit zelf over maken of betalen via ideal)
  • Per half jaar (keuze uit zelf over maken of betalen via ideal )

Automatische incasso is in de toekomst ook mogelijk.

Als alles hierboven je nog niet overtuigd heeft dan kan ik alleen het volgende nog zeggen. Een WordPress website heeft regelmatig onderhoud nodig. Zo komen er continue vernieuwde versies van WordPress, thema’s en plugins uit die jouw website stabiel en veilig houden. Ik plan het onderhoud periodiek in en zorg ervoor dat updates pas worden uitgevoerd als alle onderdelen compatibel zijn met elkaar. Zo is jouw website altijd snel, veilig en up-to-date.

Wanneer je geen gebruik maakt van een onderhoud & hosting plan, komt alles wat in mijn plan zit op jouw schouders terecht. En kost jou tijd, geld en onnodige stress.

Andere vragen ?

Neem contact op voor vragen of wanneer je je aan wilt melden kun je op de aanmeld knop drukken bij de plannen.